За нас
  5-ти МАКЕДОНСКИ КОНГРЕС ПО КАРДИОЛОГИЈА 2014
  Добредојдовте
  The first congress of Cardiovascular Imaging of Serbia

 

 


Добредојдовте

   Статут на Македонското здружение по кардиологија

 
1. Статут на Македонското здружение по кардиологија .pdf 131 Kb

 

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ПО КАРДИОЛОГИЈА
contact@mscardiology.org.mk
ул. Водњанска бр. 17, 1000 Скопје, Р.Македонија
++389 2 3147189; ++389 2 3113116
admin mail