НР за атријална фибрилација
 НР за атријална фибрилација

 

 


НР за атријална фибрилација

Почитувани колеги

Добредојдовте во Националниот регистер за Атријална фибрилација.

Влез во регистерот
 

 

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ПО КАРДИОЛОГИЈА
contact@mscardiology.org.mk
ул. Водњанска бр. 17, 1000 Скопје, Р.Македонија
++389 2 3147189; ++389 2 3113116
admin mail