НР за венски тромбоемболизам
  НР за венски тромбоемболизам

 

 


НР за венски тромбоемболизам

Почитувани колеги

Добредојдовте во Националниот регистер за Венски тромбоемболизам (длабока венска тромбоза и/или белодробна тромбоемболија).
За влез во регистерот кликнете на сликата, или на следниов линк:

Влез во регистерот
 

 

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ПО КАРДИОЛОГИЈА
contact@mscardiology.org.mk
ул. Водњанска бр. 17, 1000 Скопје, Р.Македонија
++389 2 3147189; ++389 2 3113116
admin mail