Раководство

Претседател: Проф. Д-рЕлизабета Србиновска Костовска, Д-р сци
e-mail: esrbinovska@yahoo.com; srbinovskaeli@gmail.com

Секретар: Проф. Д-р Маријан Бошевски Д-р сци
e-mail: marijanbosevski@yahoo.com

Благајник: Асс. Д-р Ирена Митевска Др.сци
e-mail: peovskai@yahoo.com

Претседателство на Македонското Здржение по кардиологија:

  • Анѓушева Тања
  • Јорданова Славица
  • Фатмир Ферати
  • Ненси Лозанче
  • Ќупева Снежана
  • Тупаре Слаѓана
Categories:

admin

Напишете коментар