Препораки на Европското Здружение за Кардиоваскуларни Сликовни методи (European Association of Cardiovascular Imaging, EACVI)

COVID- 19
Сликовни техники за време на пандемија: Препораки од EACVI насочени кон претпазливост, индикации, приоритетност и заштита на пациентите и здравствениот персонал.

Превземете го документот со кликање тука…

Categories:

admin

Напишете коментар