Светски ден на срцето 2017

Почитувани колеги,

Македонското здружение по кардиологија (МКЗ) во знак на обележување на Светскиот ден на срцето ќе одржи секција за која во прилог имате покана.

Воедно, на истиот состанок ќе се одржи и избор за Претседател на МКЗ.

Со почит,

Проф.Е.Србиновска Костовска

Генерален секретар на МКЗ

Categories:

admin

Напишете коментар