23rd annual meeting of the Alpe Adria Association of Cardiology

Драги колеги, 23-тиот по ред годишен состанок на Alpe Adia Association of Cardiology, оваа година се одржува на Блед, Словенија. Крајниот рок за испражање на апстракти е продолжен до 20 април. За сите заинтересирани, следејќи го линкот подолу може да добиете подетални информации, и да испратите свој труд доколку сте заинтересирани: http://www.aacardio2015.sicardio.org

Categories:

admin

Напишете коментар