Линкови
  Значајни линкови
  Европско здружение за срцева слабост
  EuroPCR

 

 


Европско здружение за срцева слабост

    

 

Европското здружение за срцева слабост кое функционира во склоп на Европското          кардиолошко здружение, води медицински веб портал кој е наменет за пациентите. За жал тој е на англиски јазик, поради што во наши услови е генерално не премногу достапен за општата популација. Заради тоа овој портал го препорачуваме на кардиолозите, интернистите кои се занимаваат со кардиолошка проблематика, а особено на матичните лекари како водич кои се прашањата и темите кои треба да ги анализираат со своите пациенти со срцева слабост.

Топло препорачуваме да го разгледате овој веб портал, и да им го препорачате на сите ваши пациенти за кои сметате дека истиот во оваа форма е разбирлив.

 

 

 

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ПО КАРДИОЛОГИЈА
contact@mscardiology.org.mk
ул. Водњанска бр. 17, 1000 Скопје, Р.Македонија
++389 2 3147189; ++389 2 3113116
admin mail